Buiten

Samenwerken

Competitief

Triviant junior

Triviant junior interactieve game
Triviant junior interactieve game

De Triviant Junior game is de ultieme game voor kinderen en kinderfeestjes! De Triviant junior game is een interactieve smartphone of tablet game. Triviant junior is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar tot 14 jaar. City GPS Game is onderdeel van UP Events. Wij verzorgen verschillende city games voor kinderen, elk met een eigen thema en verhaal.

Triviant junior, het verhaal

De op het bordspel geïnspireerde interactieve game bevat vragen speciaal op maat gemaakt voor kinderen. De vragen bevatten verschillende categorieën, waardoor elk kind mee kan doen. Er komen vragen voorbij over Sport, Geschiedenis, Aardrijkskunde, rekenen en entertainment.

Hoe werkt de Triviant junior game

De kinderen lopen in teams met een smartphone of tablet een route door de door u gewenste stad. De teams bestaan uit 4 tot 6 kinderen per team. Elk team heeft zijn eigen smartphone of tablet. Elk team moet worden begeleid door een ouder. Per vraag kunnen er punten verdiend worden. Het team dat de meeste punten scoort wint het spel.

Naast de Triviant junior game bieden wij ook nog de Schat zoeken game en de Disney city game aan.

Kinderfeestje en andere activiteiten

City Game kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u het City Game kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Game Kinderfeestje, Bubbel Voetbal Kinderfeestje een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.