Buiten

Samenwerken

Competitief

8 - 2000 Personen

Disney City Game

De Disney City Game is een interactieve smartphone of tablet game. De Disney City Game kan zowel gebruikt worden tijdens een verjaardagsfeestje of kinderfeestje en door kinderdagverblijven of basisscholen. De Disney City Game is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar tot een jaar of 12. City GPS Game is onderdeel van UP Events. Wij verzorgen verschillende City Games voor Kinderen, elk met een eigen thema en verhaal.

Verhaallijn Disney City Game

Er was eens een groepje kinderen. Dat tijdens een gezellige middag door door mijn tuin langs mijn holletje liepen. Wat hadden zij in hun hand? Het was een groot zwart scherm. Wat deden zij hiermee? Zij liepen hiermee rond en stopte elke keer op bepaalde plekken. Waarom deden zij dit? Het zag eruit alsof de kinderen heel veel plezier hadden. De kinderen waren hardop aan het lachen. ‘Dit wil ik ook!’ dacht Stampertje terwijl hij terug kroop in zijn hol.
De Disney City Game is een perfecte game voor kinderen en kinderfeestjes! Deze tablet game bevat vragen over vele verschillende Disney verhalen van zowel boeken als films. De tablet game heeft zowel vragen over stoere spannende als vrolijke gezellige Disney verhalen. Naast dat de kinderen onderweg vragen beantwoorden, kunnen ze ook uitgedaagd worden om bepaalde stukken uit Disney verhalen na te spelen.

Hoe werkt de Disney City Game

De kinderen lopen in teams met een smartphone of tablet een route door de door u gewenste stad. De teams bestaan uit 4 tot 6 kinderen per team. Elk team heeft zijn eigen smartphone of tablet. Elk team moet worden begeleid door een ouder. Per vraag kunnen er punten verdiend worden. Het team met de meeste punten aan het einde van het spel wint de Disney City Game. Hier vindt u alle informatie over de Disney City Game.

Naast de Disney City Game bieden wij ook nog de Triviant Junior game aan. Dit is een leerzame game waarbij verschillende categorieën aan bod komen. De Categorieën bestaan uit Aardrijkskunde, Geschiedenis, Sport, Natuur en Rekenen. Deze game is zeer geschikt voor kinderen die van net iets meer uitdaging houden. Deze game werkt hetzelfde als de Disney game. De kinderen werken weer in teams samen en hebben per team een tablet om de vragen te beantwoorden. Bij deze game kunnen kinderen per vraag ook weer punten verdienen, het team met de meeste punten wint de game.

Kinderfeestje en andere activiteiten

City Game kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht u het City Game kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Game Kinderfeestje, Bubbel Voetbal Kinderfeestje een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier.

Prijs op onze locatie

Duur: 2,5 uur
8 – 24 kinderen € 17,95 pp excl. 6% btw.
25 – 49 kinderen € 15,95 pp excl. 6% btw.

50 – 99 kinderen € 13,95 pp excl. 6% btw.
100 – 2000 kinderen € 11,95 pp excl. 6% btw.

Ben je met minder dan 8 kinderen kun je voor 8 kinderen boeken.

Ben je met 25 of meer kinderen vraag dan een offerte aan.

Prijs externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 49 kinderen € 24,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 kinderen € 21,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 kinderen € 17,95 pp excl. 21% btw.
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error

Virtual Reality
Kinderfeestje

Check it Out