Buiten

Samenwerken

Competitief

8 - 5000 Personen

Stadsspel De Erfenis | City GPS Game

In Stadsspel de Erfenis is jullie oudoom Hendrikus van Barneveld op 97-jarige leeftijd omgekomen. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten jullie tijdens dit stadsspel De Erfenis eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is!

Het levensmotto van Hendrikus was: Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee, met daarop 1 miljoen euro!!! Tijdens Stadsspel De Erfenis krijgen jullie ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!

Stadsspel De Erfenis | Op bezoek bij de notaris

Jullie worden in een café of restaurant ontvangen waar jullie onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgen jullie de Smartphone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.

Tijdens Stadsspel De Erfenis kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijt raken:

  • Door het doen van hilarische foto opdrachten
  • Het goed beantwoorden van vragen
  • Het neerleggen van portemonnees
  • Het uitdagen van andere teams in het casino

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u met een drankje bijkomt van het spel wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Oftewel: Stadsspel De erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit!

Stadsspel De Erfenis | Nagenieten

Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie digitaal toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit!

Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat u bent, dit moderne stadsspel biedt iedereen veel plezier!

Wij kunnen De Erfenis op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland voor jullie verzorgen.

De Erfenis Combinaties

Je kunt hier De Erfenis op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs op onze locatie

Duur: 2,5 uur
Per persoon € 25,45 excl. 9% btw.

Ben je met minder dan 8 personen kun je voor 8 personen boeken.

Ben je met 25 of meer personen vraag dan een offerte aan.

Prijs externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 30,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 28,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 25,95 pp excl. 21% btw.
Fout: Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error

Oktoberfest
Amsterdam

Check it Out