Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 15 Personen

City Hunt | City GPS Game

City Hunt is een spannende game waarbij teams verschillende taken moeten volbrengen en vragen moeten beantwoorden. Het team dat succesvolste samenwerkt zal uiteindelijk als winnaar uit de strijd komen. Opdrachten kunnen zijn, het maken van een ludieke foto of het vinden van een bepaald graffiti werk in de stad.

In deze game moet elk team zoeken naar de plekken die aangegeven worden op de tablet of smartphone. Elk team moet uitdagende taken uitvoeren, verantwoordelijkheid nemen en de werkzaamheden tussen de teamleden verdelen.

Prijzen worden toegekend aan de teams die de beste foto’s te maken en de meeste taken hebben uitgevoerd in een bepaalde tijd. Voor de City Hunt game raden wij aan teams van 5-7 spelers te maken.

City Hunt op de step

Je kunt er voor kiezen de City Hunt te voet te spelen. Een leuke toevoeging kan zijn de City Hunt met de step, fiets of zelfs in een betjak te spelen. De extra kosten zijn niet inbegrepen in de reguliere prijs. Wij rekenen voor een step of fiets €15,- excl. btw. p.st.. De betjak is afhankelijk van de dag en het aantal betjaks. Als je een fiets, step of betjak wilt toevoegen aan de City Hunt geef dit dan a.u.b. aan in het tekstvlak op het aanvraagformulier.

City Hunt Combinaties

Je kunt hier de City Escape Game op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ?

Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs City Hunt

Duur: 150 minuten
15 – 5000 personen: €25,95 pp excl. 21% btw.

City GPS Game offerte op maat