Buiten

Samenwerken

Competitief

Vanaf 15 Personen

City escape game

Tijdens city escape game, de pest, beland je in het Amsterdam (of elke andere stad in Europa)  ten tijden van de Gouden Eeuw. Ten tijden van de VOC, maar ook de Pest! Je speelt het spel met behulp van een tablet of smartphone en loopt door de verschillende delen van de stad. Hier beantwoord je vragen, vind je hints, maar pas op voor de met Pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Vind snel alle hints en beantwoord vragen waardoor je uiteindelijk de code kraakt om uit de stad te ontsnappen en de Pest achter je laat!

De winnaar van de city escape game is het team dat als eerste uit de stad weet te ontsnappen. Voor het winnende team is er natuurlijk alle roem en een mooie beker als trofee. Voor de city escape game raden wij aan teams van 5-7 spelers te maken. De city escape game duurt 2 tot 3 uur en kan worden uitgebreid met een hapje en/ of drankje bij het start- en finishpunt.

Tijdens de city escape game zit je niet in een werkelijke kamer opgesloten, maar is een gebied op de tablet afgesloten waar je niet uit kunt ontsnappen zonder de code te kraken.

De city escape game is uit te breiden met:

Het is erg leuk uw city escape game niet te voet maar bijvoorbeeld op de step te spelen. Dit geeft een extra dimensie aan het evenement. Het is mogelijk het spel uit te breiden met:
– fiets
– step
– rickshaw

Prijs city escape game: De pest

Duur: 150 minuten
15 – 5000 personen: €25,95 pp excl. 21% btw.

City gps game offerte op maat