Buiten

Samenwerken

Competitief

8 - 5000 Personen

City Escape Room

Met de City Escape Room belandt u in het Amsterdam ( of elke andere stad in Europa)  ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar ook de Pest! U speelt het spel met behulp van een tablet of smartphone en loopt door de verschillende delen van de stad. Hier beantwoord u vragen, vindt u hints, maar pas op voor de met Pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Vind snel alle hints en beantwoord vragen waardoor u uiteindelijk de code kraakt om uit de stad te ontsnappen en de Pest achter u te laten!

De winnaar van de City Escape Room is het team dat als eerste uit de stad weet te ontsnappen. Voor het winnende team is er natuurlijk alle roem en een mooie beker als trofee. Voor de City Escape Room raden wij aan teams van 5-7 spelers te maken. De City Escape Room duurt 2 tot 3 uur en kan worden uitgebreid met een hapje en/ of drankje bij het start- en finish punt.

Tijdens de City Escape Room zit u niet in een werkelijke kamer opgesloten, maar is een gebied op uw tablet afgesloten waar u niet uit kunt ontsnappen zonder de code te kraken.

City Escape Room is uit te breiden met:

Het is erg leuk uw City Escape Room niet te voet maar bijvoorbeeld op de step te spelen, dit geeft een extra dimensie aan het evenement. Het is mogelijk uw spel uit te breiden met:
– fiets
– step
– rickshaw

City Escape Game Combinaties

Je kunt hier de City Escape Game op onze locatie boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of VR games. Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijk BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Prijs externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 25,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 23,95 pp excl. 21% btw.
Fout: Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error

Vergaderen in Amsterdam

Check it Out