City Game
Kinderfeestje

City Game kinderfeestje

Het leukste City Game Kinderfeestje vind u op onze site. City Game Kinderfeestje is onderdeel van UP Events. De City Games voor kinderen kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. Zowel tijdens een verjaardagsfeestje of kinderfeestje of door kinderdagverblijven en basisscholen. De City Game een leuke actieve en spannende activiteit voor meerdere doeleinden. De City Games kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar tot een jaar of 14. Wij verzorgen verschillende City Game Kinderfeestjes, elk met een eigen thema en verhaal. Kijk op de verschillende pagina’s voor meer informatie over de thema’s en verhaallijnen.

Verschillende mogelijkheden

Bij ons vindt u compleet verzorgde City Games kinderfeestjes waarbij wij voor alle materialen zoals smartphones en tablets zorgen en een begeleider en een prijs voor het winnende team leveren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zogenaamde “Do it Yourself Game“. Hierbij download u onze app. en speelt u de game op uw eigen smartphone of tablet.

Compleet City Game Kinderfeestje

U kunt kiezen voor het compleet verzorgde City Game Kinderfeestje. Onze begeleider komt dan naar de door u gewenste locatie. De tijd en datum kunt u bij ons doorgeven. De begeleider zal de speluitleg doen en eventuele vragen beantwoorden. Hij of zij zal het spel starten en na afloop de prijsuitreiking verzorgen. Wij verzorgen bij de compleet verzorgde City Game Kinderenfeestje, een prijs voor het winnende team.

Do it Yourself City Game Kinderfeestje

U kunt het City Game Kinderfeestje ook met uw eigen smartphone of tablet spelen. Deze moeten dan wel GPS ontvangen en werken op minimaal android 2.2 of hoger. Ook moet uw telefoon of tablet een data verbinding met internet hebben. Dit kan zowel 3g als 4g zijn. Eventueel kunt u ook een dag abonnement nemen van bijvoorbeeld €1,-. U ontvangt van ons alle informatie per mail. Zoals de te downloaden app. ( deze is gewoon in de google play store te downloaden). En de code om het spel te starten en uw factuur. Tijdens het spel is er een telefonische hulplijn actief. Deze kunt u bellen bij vragen tijdens het spel.

Locaties voor City Game Kinderfeestje

Het City Game Kinderenfeestje is in veel verschillende steden te spelen zoals.
In Noord Nederland: Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Apeldoorn, Enschede, Almere, Lelystad, Nijmegen, Arnhem.
In Midden Nederland: Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft.
In Zuid Nederland: Scheveningen, Middelburg, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch.

Kinderfeestje en andere activiteiten

City Game kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht u het City Game kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Game Kinderfeestje, Bubbel Voetbal Kinderfeestje een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Bubbel Voetbal
Kinderfeestje

Check it Out